Μαθιουλάκης: «Ο Πλατανιάς δεν είναι παραμάγαζο του Ολυμπιακού»

Μαθιουλάκης: «Ο Πλατανιάς δεν είναι παραμάγαζο του Ολυμπιακού»

Μαθιουλάκης: «Ο Πλατανιάς δεν είναι παραμάγαζο του Ολυμπιακού»

Ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης, τόνισε μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό ότι η ομάδα του δεν είναι παραμάγαζο των «ερυθρολεύκων».

Συγκεκριμένα είπε στον Arena fm 89,4:

Σχετικά με το σβήσιμο των φώτων είπε: «Άκουσα ότι σβήσανε τα φώτα γιατί ο Πλατανιάς ήταν μπροστά στο σκορ, ενώ έσβησαν τα φώτα πριν μπει το γκολ. Έχει γελοιοποιηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τη διαιτησία, ανέφερε: «Ήμουν στην Τούμπα, αλλά δεν είδα την εκτέλεση του πέναλτι. Έφυγα από τη σουίτα. Κάπου αγανάκτησα με τον ΠΑΟΚ, γιατί όλοι μιλούσαν μετά για τα πάντα, εκτός από τη σφαγή που έγινε».

Αναφορικά με το ρεκόρ του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός τι τα θέλει τα 17 στα 17; Δεν το καταλαβαίνουν ότι αυτό διώχνει τον κόσμο»;

Όσο για τον αναπτήρα που έπεσε χθες στο γήπεδο: «Εχθές λόγω μιας απασχόλησης δεν ήμουν στο γήπεδο! Άκουσα ότι πετάχτηκε ένας αναπτήρας. Έχω βαρεθεί να ακούω ότι ο Πλατανιάς είναι παραμάγαζο του Ολυμπιακού. Δεν είμαστε. Αν ίσχυε αυτό θα ήταν ευνοημένος ο Πλατανιάς. Ή η διαιτησία δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό ή ο Πλατανιάς δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό». 

Best of internet