Παναθηναϊκός: Σύννεφα για Ατζαγκούν

Παναθηναϊκός: Σύννεφα για Ατζαγκούν

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Σύννεφα για Ατζαγκούν

bet365

Η επικείμενη έλευση του Λούκας Εβανζελίστα, αλλάζει τις ισορροπίες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει.

Η απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ από την Ουντινέζε γεμίζει ακόμη περισσότερο τη μεσαία γραμμή των «πράσινων», η οποία όμως ήδη αριθμεί αρκετούς υποψήφιους. Ήδη υπάρχουν οι Ζέκα, Εσιέν, Αμπέντ, Πράνιτς, Λαγός, Λουντ και Ατζαγκούν και φαίνεται πως κάποιος θα χρειαστεί να «κοπεί». Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal, ο Νιγηριανός είναι ο επικρατέστερος να δει την έξοδο, αφού ο Στραματσόνι δίνει ευκαιρίες και στον Ρόμπιν Λουντ Πλέον.

To παιχνίδι της Νάπολι με την Ιντερ ξεχωρίζει από το κουπόνι και η Sportingbet προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων με τις καλύτερες αποδόσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα