«Τερμάτισαν την γελοιότητα»

Δημήτρης Τομαράς
«Τερμάτισαν την γελοιότητα»

bet365

Δεν έμεινε αναπάντητη η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν κινδυνεύει με καμία τιμωρία για το θέμα του Κουλιμπαλί.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαππάς, με νέα ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι καθημερινά γελοίοι αλλά απόψε τερμάτισαν την γελοιότητα. Δεν πρόκειται κανείς από εμάς να ασχοληθεί μαζί τους. Τους αφήνουμε στο δράμα τους!».

Από την πλευρά των Πειραιωτών, τονίζεται ακόμη ότι δεν η ομάδα δεν κινδυνεύει με καμία τιμωρία για το περιστατικό με τον Κουλιμπαλί.

Είναι καθημερινά γελοίοι αλλά απόψε τερμάτισαν τη γελοιότητα. Δεν πρόκειται κανείς απο εμάς να ασχοληθεί μαζί τους. Τους αφήνουμε στο δράμα τους!

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Karapapas στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα