Σωτηρίου: «Εμείς ταπεινοί, μόνο ο Ολυμπιακός ξανά τέτοιο ρεκόρ»!

Gazzetta team
Σωτηρίου: «Εμείς ταπεινοί, μόνο ο Ολυμπιακός ξανά τέτοιο ρεκόρ»!

bet365

Ο κίπερ του Πλατανιά μίλησε για την εμφάνισή του αλλά και της ομάδας του, τα ρεκόρ του Ολυμπιακού και την συνέχεια στην Super League.
«Εμείς δεν το βλέπαμε έτσι. Σίγουρα είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει κάτι το ασύλληπτο, του αξίζουν συγχαρητήρια. Θεωρώ ότι αυτό το ρεκόρ μόνο η ίδια ομάδα μπορεί να το ξανασπάσει, έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή», ανέφερε αρχικά στη Nova ο Σωτηρίου.
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, πήραμε έναν βαθμό που μπορεί να μας βοηθήσει για τη συνέχεια, έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, κάναμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας», συμπλήρωσε.
Για την μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα: «Έτσι είναι. Εμείς ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, ο οποίος βγήκε αληθινός από την άποψη πως για να πάρεις αποτέλεσμα απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, πρέπει να έχεις τον παράγοντα τύχη, να είσαι καλός κι έτσι ήρθε το αποτέλεσμα.
Αυτό που κάνουμε από την αρχή της σεζόν, με εξαίρεση δύο ματς με την ΑΕΚ, κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, δείχνουμε καλό πρόσωπο, με κατοχή και πρωτοβουλία, ειδικά εντός έδρας κι όπως σας είχα πει στην αρχή του πρωταθλήματος, παίζαμε καλά αλλά δεν έρχονταν τα αποτελέσματα. Ήρθαν στη συνέχεια, στόχος είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, να σωθούμε γρηγορότερα κι ό,τι καλύτερο προκύψει για την ομάδα».
Για το πρόγραμμα που ακολουθεί: «Ειλικρινά δεν το βλέπουμε τόσο μακριά το πρόγραμμα εμείς αυτό που σκεφτόμαστε κάθε βδομάδα είναι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτήν την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε για τον Ολυμπιακό. Θα ξεκουραστούμε μία μέρα και θα προετοιμαστούμε για το άλλο ματς, δεν σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό για παράδειγμα. Είμαστε προσγειωμένοι, ταπεινοί, δουλεύουμε και βλέπουμε».
Τέλος, για την εμπιστοσύνη από τον Γιώργο Παράσχο: «Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη και καλώς ή κακώς σε πολλές ομάδες ειδικά τα προηγούμενα χρόνια δεν δίνανε ευκαιρίες, ειδικά στους Έλληνες. Το έχω ξαναπεί πως η θέση είναι πολύ δύσκολη, θέλει υπομονή, να δουλεύεις συνέχεια να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου σε καθημερινή βάση. Εμένα η ευκαιρία μου ήρθε φέτος κι ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Παράσχο που με εμπιστεύεται στη θέση του βασικού και θεωρώ πως με την απαιτούμενη προσπάθεια θα βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα