Σίλβα: «Ήταν δύσκολο να κερδίσουμε»

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Ήταν δύσκολο να κερδίσουμε»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στις καιρικές συνθήκες αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός για να γυρίσει το παιχνίδι.

Κάποια στιγμή θα συνέβαινε και ο Μάρκο Σίλβα εξήγησε για τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε το σερί του Ολυμπιακού στα Χανιά κόντρα στον Πλατανια.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δυναμικό αντίπαλο, με μεγάλη ένταση. Ξεκινήσαμε όχι όπως θα θέλαμε το παιχνίδι. Στα πρώτα 20-25 λεπτά δεν ήμασταν καθόλου καλοί, από εκεί και πέρα ανεβήκαμε, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι δύσκολο να κερδίσεις όταν συμβαίνουν αυτά, δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και με αυτόν τον τρόπο είναι δύσκολο να κερδίσεις», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός αμέσως μετά το ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα