Βγήκε από το... μνημόνιο της ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός!

Βγήκε από το... μνημόνιο της ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Βγήκε από το... μνημόνιο της ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε άρτιος στον οικονομικό έλεγχο του και όπως ανακοίνωσε η ΟΥΕΦΑ το «τριφύλλι» βγαίνει από την στενή επιτήρηση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και χρόνια βρίσκεται κάτω από το στενό... μαρκάρισμα και την επιτήρηση της ΟΥΕΦΑ, όσον αφορά τα οικονομικά του. Οι «πράσινοι» υπό την διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου κατάφεραν το τελευταίο διάστημα να ανταποκριθούν στο «μνημόνιο» της ομοσπονδίας, να πιάσουν τους στόχους που έπρεπε και να βγουν από την συγκεκριμένη διαδικασία. Μια εξέλιξη πολύ καλή για το κλαμπ που δείχνει την σωστή δουλειά που γίνεται στα οικονομικά.

Η ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το σώμα οικονομικού ελέγχου και ερευνών της ΟΥΕΦΑ, με επικεφαλής τον Ιβές Λετέρμ παρέχει ενημέρωση σχετικά με την Χαλ, τον Παναθηναϊκό και την Σπόρτινγκ Λισαβώνας, που όλοι ήταν υπό καθεστώς ''μνημονίου'' την τελευταία χρονιά. Οι τρεις ομάδες βρέθηκαν να έχουν συμμορφωθεί απόλυτα με τους όρους. Ως αποτέλεσμα βγαίνουν από το καθεστώς επιτήρησης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα