ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία με Ξάνθη και οι απουσίες (vid)

ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία με Ξάνθη και οι απουσίες (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία με Ξάνθη και οι απουσίες (vid)

bet365

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγο του πολικού ψύχους πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Το βράδυ της Δευτέρας (18/1) θα γνωρίζει ο Τούντορ αν μπορεί να υπολογίζει στους Μακ και Μαλεζά.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και θεραπείες.
Οι υπόλοιποι ήταν οι… άτυχοι της ημέρας καθώς έπρεπε πέρα από το πρόγραμμα προπόνησης του Τούντορ , να υποστούν και το πολικό ψύχος! Ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής και φυσικής κατάστασης και ανάμεσά τους συνέχισε κανονικά ο Γκάρι Ροντρίγκες , ενώ όλο και περισσότερο συμμετέχει ο Ρικάρντο Κόστα .Τα νέα για τον Παναγιώτη Γλύκο δεν ήταν καλά, καθώς θα υποχρεωθεί να παραμείνει εκτός 5-6 εβδομάδες μετά το νέο τραυματισμό στον ορθό μηριαίο. Μακ και Μαλεζάς παρουσίαζαν σήμερα πολύ καλή κλινική εικόνα μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκαν χθες, ωστόσο θα υποβληθούν σε μαγνητική αργότερα το βράδυ για να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί τραυματισμό.
Τέλος, ο Στέφανος Αθανασιάδης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες δηλώθηκε να απουσιάσει εναντίον του Ατρομήτου και ο Κάτσε για τον ίδιο λόγο από την αναμέτρηση της Ξάνθης.Η ομάδα θα προπονηθεί τελευταία φορά αύριο στις 14:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Ξάνθη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα