Τέλος από Παναιτωλικό ο Καμαρά, πάει Απόλλωνα

Τέλος από Παναιτωλικό ο Καμαρά, πάει Απόλλωνα

bet365

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό ο Καμαρά, που... οδεύει προς Ριζούπολη.

Την λύση της συνεργασίας του με τον Ανρί Καμαρά ανακοίνωσε η διοίκηση του Παναιτωλικού, με τον παίκτη να ολοκληρώνει «άδοξα» την δεύτερη θητεία του στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος επιθετικός δεν είχε χρόνο συμμετοχής και έτσι ζήτησε να αποχωρήσει, αφού έχει πρόταση από τον Απόλλων Σμύρνης, όπου θα μπορέσει να πάρει παιχνίδια.

Η ανακοίνωση:

Ο Ανρί Καμαρά ζήτησε σήμερα να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό και το αίτημά του έγινε δεκτό, μαζί με τις ευχαριστίες για την τεράστια προσφορά που είχε αγωνιζόμενος στην ομάδα μας.
Ο Ανρί Καμαρά έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ζήτησα από τον πρόεδρο να μείνω ελεύθερος και τον ευχαριστώ που με κατανόηση το δέχτηκε. Όπως γνωρίζετε επιθυμία μου από το καλοκαίρι που επέστεψα, ήταν να βοηθήσω τον Παναιτωλικό και να διεκδικήσω την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στην Εθνική Σενεγάλης, για να συμπληρώσω 100 συμμετοχές. Έχοντας πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, πιστεύω ότι θα μου δοθεί εκεί η δυνατότητα να αγωνιστώ περισσότερο και να διεκδικήσω τον προσωπικό μου στόχο.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κωστούλα, όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τον προπονητή και τους συνεργάτες του, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Θα νιώθω πάντα μέλος αυτής της οικογένειας και φίλος του Παναιτωλικού».

Στοιχημάτισε στη Vistabet από κινητό και τάμπλετ στην αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό για τη Σούπερ Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα