Όταν το βάζει, μετά δεν το γυρίζεις με τίποτα!

Όταν το βάζει, μετά δεν το γυρίζεις με τίποτα!

Όταν το βάζει, μετά δεν το γυρίζεις με τίποτα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο Gazzetta που κινδυνεύει σοβαρά να την πατήσει ο Ολυμπιακός! 

Βεβαίως και το ρεκόρ των σερί νικών δεν πρέπει να γίνει αυτοσκοπός του Ολυμπιακού. Αλλά όσο μπορεί να το συνεχίζει, γιατί να μην το κάνει…

Απόψε αντίπαλός του είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που τον εχει σταματήσει! Έστω σε παιχνίδι Κυπέλλου, ο Πλατανιάς του Παράσχου ήταν που πήρε το 2-2 στο Καραίσκάκη! Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός το πήρε, αφού ισοφάρισε στο 91’!

Ας προσέξουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το μοναδικό στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν άνοιξε το σκορ (εντάξει, δεν υπολογίζω το ματσάκι Κυπέλλου στα Χανιά με την τοπική ομάδα). Σε όλα τα άλλα ο Ολυμπιακός ήταν που προηγήθηκε-και τα κέρδισε, όλα!

Ας προσέξουμε τώρα τα παιχνίδια στα οποία η όποια ομάδα του Παράσχου υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό κι άνοιξε το σκορ. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

Καρδίτσα-Ολυμπιακός 1-0 Κύπελλο!

Ηρακλής-Ολυμπιακός 2-0 Κύπελλο!

Χαλκηδόνα-Ολυμπιακός 1-1 πρωτάθλημα

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0 πρωτάθλημα

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-1 Κύπελλο

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-1 πρωτάθλημα

Σύνολο, σε έξι ματς, τρεις ήττες του Ολυμπιακού χωρίς καν να σκοράρει και τρεις ισοπαλίες 1-1!

Ο Παράσχος είναι «θέμα» για τον Ολυμπιακό. Άπαξ και του βάλει πρώτος γκολ, ειδικά ως γηπεδούχος, δεν του το γυρίζει μετά ο Ολυμπιακός! Ακόμη και στο Καραϊσκάκη τον ταλαιπωρεί σε τέτια περίπτωση. Δεν είναι μόνο το φετινό Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-2. Επί Μίτσελ στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 (από 0-1) έπρεπε να γίνει τεράστια μάχη για ανατροπή…

Γενικά ο Παράσχος με ένα…μαγικό τρόπο είναι μπελάς για τον Ολυμπιακό (βλέπε και τα δύο 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι). Άμα, βεβαια, βάλει ο Ολυμπιακός πρώτος γκολ, μπορεί και να γράψει πολλά. Και τέσσερα και πέντε και έξι! Αλλά ακόμη και με τον Ολυμπιακό προηγούμενο, η όποια ομάδα του Παράσχου, θα το παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Θυμάμαι, Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-2 στο Κύπελλο με ισοφάριση του Ηρακλή στο 79’ και πρόκριση!...Ολυμπιακός-Ακράτητος 2-2 με ισοφάριση στο 87’ στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό σε τεράστιο κίνδυνο να χάσει τότε το πρωτάθλημα από εκείνο το αποτέλεσμα!…Και ΠΑΣ-Ολυμπιακός 2-2 από 0-2, με τα γκολ της ισοφάρισης στο 83’ και το 90’!

Ειδικά δε το πρόβλημα όταν ο Ολυμπιακός παίζει με τον Πλατανιά έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του Ολυμπιακού πρωτίστως. Ο αντίπαλος δεν είναι κάποιο όνομα τύπου Πανιώνιου η, Ξάνθης , ΟΦΗ, οι ερυθρόλευκοι δείχνουν ασόβαροι και την πατάνε!

Αν πάνε κι απόψε έτσι στο ματς, πολύ απλά το σερί θα κινδυνεύσει όσο λίγες φορές…

Best of internet