Όταν το βάζει, μετά δεν το γυρίζεις με τίποτα!

Όταν το βάζει, μετά δεν το γυρίζεις με τίποτα!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Όταν το βάζει, μετά δεν το γυρίζεις με τίποτα!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο Gazzetta που κινδυνεύει σοβαρά να την πατήσει ο Ολυμπιακός!

Βεβαίως και το ρεκόρ των σερί νικών δεν πρέπει να γίνει αυτοσκοπός του Ολυμπιακού. Αλλά όσο μπορεί να το συνεχίζει, γιατί να μην το κάνει…

Απόψε αντίπαλός του είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που τον εχει σταματήσει! Έστω σε παιχνίδι Κυπέλλου, ο Πλατανιάς του Παράσχου ήταν που πήρε το 2-2 στο Καραίσκάκη! Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός το πήρε, αφού ισοφάρισε στο 91’!

Ας προσέξουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το μοναδικό στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν άνοιξε το σκορ (εντάξει, δεν υπολογίζω το ματσάκι Κυπέλλου στα Χανιά με την τοπική ομάδα). Σε όλα τα άλλα ο Ολυμπιακός ήταν που προηγήθηκε-και τα κέρδισε, όλα!

Ας προσέξουμε τώρα τα παιχνίδια στα οποία η όποια ομάδα του Παράσχου υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό κι άνοιξε το σκορ. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

Καρδίτσα-Ολυμπιακός 1-0 Κύπελλο!

Ηρακλής-Ολυμπιακός 2-0 Κύπελλο!

Χαλκηδόνα-Ολυμπιακός 1-1 πρωτάθλημα

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0 πρωτάθλημα

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-1 Κύπελλο

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-1 πρωτάθλημα

Σύνολο, σε έξι ματς, τρεις ήττες του Ολυμπιακού χωρίς καν να σκοράρει και τρεις ισοπαλίες 1-1!

Ο Παράσχος είναι «θέμα» για τον Ολυμπιακό. Άπαξ και του βάλει πρώτος γκολ, ειδικά ως γηπεδούχος, δεν του το γυρίζει μετά ο Ολυμπιακός! Ακόμη και στο Καραϊσκάκη τον ταλαιπωρεί σε τέτια περίπτωση. Δεν είναι μόνο το φετινό Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-2. Επί Μίτσελ στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 (από 0-1) έπρεπε να γίνει τεράστια μάχη για ανατροπή…

Γενικά ο Παράσχος με ένα…μαγικό τρόπο είναι μπελάς για τον Ολυμπιακό (βλέπε και τα δύο 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι). Άμα, βεβαια, βάλει ο Ολυμπιακός πρώτος γκολ, μπορεί και να γράψει πολλά. Και τέσσερα και πέντε και έξι! Αλλά ακόμη και με τον Ολυμπιακό προηγούμενο, η όποια ομάδα του Παράσχου, θα το παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Θυμάμαι, Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-2 στο Κύπελλο με ισοφάριση του Ηρακλή στο 79’ και πρόκριση!...Ολυμπιακός-Ακράτητος 2-2 με ισοφάριση στο 87’ στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό σε τεράστιο κίνδυνο να χάσει τότε το πρωτάθλημα από εκείνο το αποτέλεσμα!…Και ΠΑΣ-Ολυμπιακός 2-2 από 0-2, με τα γκολ της ισοφάρισης στο 83’ και το 90’!

Ειδικά δε το πρόβλημα όταν ο Ολυμπιακός παίζει με τον Πλατανιά έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του Ολυμπιακού πρωτίστως. Ο αντίπαλος δεν είναι κάποιο όνομα τύπου Πανιώνιου η, Ξάνθης , ΟΦΗ, οι ερυθρόλευκοι δείχνουν ασόβαροι και την πατάνε!

Αν πάνε κι απόψε έτσι στο ματς, πολύ απλά το σερί θα κινδυνεύσει όσο λίγες φορές…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.