Όταν το βάζει, μετά δεν το γυρίζεις με τίποτα!

Όταν το βάζει, μετά δεν το γυρίζεις με τίποτα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο Gazzetta που κινδυνεύει σοβαρά να την πατήσει ο Ολυμπιακός! 

Όταν το βάζει, μετά δεν το γυρίζεις με τίποτα!

Βεβαίως και το ρεκόρ των σερί νικών δεν πρέπει να γίνει αυτοσκοπός του Ολυμπιακού. Αλλά όσο μπορεί να το συνεχίζει, γιατί να μην το κάνει…

Απόψε αντίπαλός του είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που τον εχει σταματήσει! Έστω σε παιχνίδι Κυπέλλου, ο Πλατανιάς του Παράσχου ήταν που πήρε το 2-2 στο Καραίσκάκη! Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός το πήρε, αφού ισοφάρισε στο 91’!

Ας προσέξουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το μοναδικό στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν άνοιξε το σκορ (εντάξει, δεν υπολογίζω το ματσάκι Κυπέλλου στα Χανιά με την τοπική ομάδα). Σε όλα τα άλλα ο Ολυμπιακός ήταν που προηγήθηκε-και τα κέρδισε, όλα!

Ας προσέξουμε τώρα τα παιχνίδια στα οποία η όποια ομάδα του Παράσχου υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό κι άνοιξε το σκορ. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

Καρδίτσα-Ολυμπιακός 1-0 Κύπελλο!

Ηρακλής-Ολυμπιακός 2-0 Κύπελλο!

Χαλκηδόνα-Ολυμπιακός 1-1 πρωτάθλημα

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0 πρωτάθλημα

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-1 Κύπελλο

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-1 πρωτάθλημα

Σύνολο, σε έξι ματς, τρεις ήττες του Ολυμπιακού χωρίς καν να σκοράρει και τρεις ισοπαλίες 1-1!

Ο Παράσχος είναι «θέμα» για τον Ολυμπιακό. Άπαξ και του βάλει πρώτος γκολ, ειδικά ως γηπεδούχος, δεν του το γυρίζει μετά ο Ολυμπιακός! Ακόμη και στο Καραϊσκάκη τον ταλαιπωρεί σε τέτια περίπτωση. Δεν είναι μόνο το φετινό Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-2. Επί Μίτσελ στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 (από 0-1) έπρεπε να γίνει τεράστια μάχη για ανατροπή…

Γενικά ο Παράσχος με ένα…μαγικό τρόπο είναι μπελάς για τον Ολυμπιακό (βλέπε και τα δύο 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι). Άμα, βεβαια, βάλει ο Ολυμπιακός πρώτος γκολ, μπορεί και να γράψει πολλά. Και τέσσερα και πέντε και έξι! Αλλά ακόμη και με τον Ολυμπιακό προηγούμενο, η όποια ομάδα του Παράσχου, θα το παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Θυμάμαι, Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-2 στο Κύπελλο με ισοφάριση του Ηρακλή στο 79’ και πρόκριση!...Ολυμπιακός-Ακράτητος 2-2 με ισοφάριση στο 87’ στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό σε τεράστιο κίνδυνο να χάσει τότε το πρωτάθλημα από εκείνο το αποτέλεσμα!…Και ΠΑΣ-Ολυμπιακός 2-2 από 0-2, με τα γκολ της ισοφάρισης στο 83’ και το 90’!

Ειδικά δε το πρόβλημα όταν ο Ολυμπιακός παίζει με τον Πλατανιά έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του Ολυμπιακού πρωτίστως. Ο αντίπαλος δεν είναι κάποιο όνομα τύπου Πανιώνιου η, Ξάνθης , ΟΦΗ, οι ερυθρόλευκοι δείχνουν ασόβαροι και την πατάνε!

Αν πάνε κι απόψε έτσι στο ματς, πολύ απλά το σερί θα κινδυνεύσει όσο λίγες φορές…

Best of internet