Μπεργκ: «Δεν ανησυχώ, θα τα καταφέρουμε»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπεργκ: «Δεν ανησυχώ, θα τα καταφέρουμε»

bet365

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ ενόψει της συνέχειας για τον Παναθηναϊκό...

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΚΑΪ:

«Δεν σκοράραμε, παρότι κάναμε πολλές φάσεις, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, άλλες φορές είμασταν άτυχοι, άλλες δεν είχαμε συγκέντρωση, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί αυτό. Είναι σημαντικό να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια, δεν ξέρω ακριβώς το λόγο για τον οποίο δεν το κάναμε, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα τελειώματα».

Για το αν η σημερινή ισοπαλία εκτροχιάζει τον Παναθηναϊκό, σε σχέση με τους στόχους του: «Δεν ανησυχούμε, αν συνεχίσουμε έτσι όπως παίξαμε σήμερα, που είμασταν πολύ καλοί, θα κερδίζουμε τα παιχνίδια. Στόχος μας είναι η δεύτερη θέση, δεν ανησυχώ, θα τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός πως δεν σκοράρει τελευταία: «Προσπαθώ να είμαι έτοιμος και στην κατάλληλη θέση όταν έρχεται η μπάλα στην περιοχή. Σήμερα η αλήθεια είναι πως δεν είχα μεγάλες ευκαιρίες, σίγουρα είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει. Τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος για το πώς έπαιξα, το θέμα είναι να κερδίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα