Στραματσόνι: «Δεν έφταιγαν οι παίκτες μου για τις ευκαιρίες»

Στραματσόνι: «Δεν έφταιγαν οι παίκτες μου για τις ευκαιρίες»

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Δεν έφταιγαν οι παίκτες μου για τις ευκαιρίες»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι δικαιολόγησε τις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του και δήλωσε χαρούμενος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου: «Είμαι χαρούμενος απόψε. Όχι για το σκορ, δεν είμαι χαζός. Είμαι χαρούμενος από τον τρόπο που παίζει η ομάδα μετά από δύο μήνες. Παίζουμε το ποδόσφαιρό μας. Παίξαμε απέναντι στην ομάδα με μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος ενώ ο πορτιέρο τους έκανε 5-6 τρομερές επεμβάσεις. Είμαστε στον Ιανουάριο, όχι στο τέλος της χρονιάς.

Έχουμε ένα πρότζεκτ και πιστεύουμε σε αυτό. Στο Κύπελλο χάσαμε πολλές φάσεις από δικά μας λάθη και ήμουν δυσαρεστημένος. Αυτή την φορά δεν ήταν λάθος. Το μόνο λάθος ίσως να ήταν του Κλωναρίδη. Και μιλάμε για λίγα εκατοστά. Οι παίκτες μέρα με την μέρα καταλαβαίνουν αυτά που ζητάω. Παίξαμε ποδόσφαιρο. Για τους δύο μήνες που δουλεύουμε είναι καλή εμφάνιση. Στο τέλος θα κριθούμε. Είπα στους παίκτες μου στο τέλος ότι Δεν πρέπει να νιώθουμε άσχημα για το αποτέλεσμα, πρέπει να έχουμε το κεφάλι μας ψηλά γιατί παίξαμε ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε».

Για τον Μπεργκ: «Ο Μπεργκ επέστρεψε από τραυματισμό, θέλει ρυθμό και χρειάζεται γκολ. Σήμερα προσπάθησα με κάθε επιθετικό παίκτη που έχω. Να πούμε μπράβο στον τερματοφύλακα, μπράβο στον Πανιώνιο. Εμένα μου αρέσει άλλο είδος ποδοσφαίρου αλλά και ο αντίπαλος παίζει με τον τρόπο του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα