Θλάση και 6 βδομάδες εκτός ο Γλύκος

Θλάση και 6 βδομάδες εκτός ο Γλύκος

Απόστολος Παγώνης
Θλάση και 6 βδομάδες εκτός ο Γλύκος

bet365

Άσχημα τα νέα για τον Παναγιώτη Γλύκο. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα μείνει άλλες 6 βδομάδες εκτός, λόγω υποτροπής στη θλάση που είχε υποστεί στον οπίσθιο μηριαίο.

Στον αγώνα με την Βέροια ο Μελίσσας έκανε τραγικό λάθος, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν προσωρινά. Ο Όλσεν από το ξεκίνημα δεν είναι και ο πιο σταθερός παίκτης του ΠΑΟΚ, ενώ σαν να μην έφτανε όλο αυτό για τον Ιγκόρ Τούντορ είδε και τον Παναγιώτη Γλύκο να παθαίνει υποτροπή στην θλάση που είχε υποστεί με συνέπεια να μείνει άλλες έξι βδομάδες εκτός.

Ο νεαρός τερματοφύλακας στάθηκε άτυχος για ακόμα μία φορά και πλέον η απόκτηση τερματοφύλακα για την οποία αναφέρθηκε και ο Ιγκόρ Τούντορ στην συνέντευξη Τύπου, γίνεται πιο επιτακτική στον «δικέφαλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα