Βίτορ: «Να πάρω τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Βίτορ: «Να πάρω τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Βίτορ: «Να πάρω τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Την ικανοποίησή του για το ότι έφτασε τα 100 παιχνίδια με το ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Μιγκέλ Βίτορ με τον Πορτογάλο να τονίζει πως στόχος είναι να κατακτήσει τίτλο με τον «δικέφαλο».

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα αρχικά αναφέρθηκε στην συμπλήρωση 100 συμμετοχών με την ασπρόμαυρη φανέλα λέγοντας: «Είναι ευχάριστο ότι έφτασα τα 100 παιχνίδια, αλλά πιο σημαντικό θα είναι να πάρω έναν τίτλο με την ομάδα. Για το σημερινό παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλοί. Δε μας άξιζε να είμαστε τόσο πιεσμένοι στο τέλος, θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει πιο νωρίς. Κρατάμε τη νίκη και τα επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά».

Για το αν βλέπει το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Όπως είπα και πριν, έχουμε κάνει συζητήσεις, είμαστε σε καλό δρόμο. Περιμένω και την άποψη του ΠΑΟΚ».

Για την αλλαγή στο σύστημα και την προσαρμογή της ομάδας: «Και με το προηγούμενο σύστημα είχαμε προσαρμοστεί και αποδίδαμε σχετικά καλά. Στα τελευταία παιχνίδια είμαστε καλύτεροι. Για έναν παίκτη αυτό δεν έχει σημασία, πρέπει οτιδήποτε ζητήσει ο προπονητής να είναι έτοιμος ο παίκτης να το κάνει».

Best of internet