Κολοβέτσιος: «Συνεχίζουμε με νίκες»

Gazzetta team
Κολοβέτσιος: «Συνεχίζουμε με νίκες»

bet365

Το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ διευρύνεται και αυτό, όπως είπε και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, φτιάχνει όλο και περισσότερο ψυχολογικά τους Κιτρινόμαυρους.

«Ηταν πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Επέστρεψα για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην ομάδα στην οποία γαλουχήθηκα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή» τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός της Ενωσης και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολη η έδρα τα Ιωάννινα. Έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ για να νικήσουμε. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα και στο πολύ κακό γήπεδο. Το πιο σημαντικό σημείο είναι η επέμβαση του Γιάννη. Αν έμπαινε εκεί γκολ δεν ξέρεις πως θα πάει μετά το ματς. Είναι κομβικό σημείο το πέναλτι, μετά βάλαμε το δεύτερο γκολ και νικήσαμε. Οσο νικάμε έχουμε ψυχολογία και συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολο ματς τώρα με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας και θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα