Στόουκ - Αρσεναλ 0-0

Στόουκ - Αρσεναλ 0-0

Στόουκ - Αρσεναλ 0-0

bet365

Στόουκ και Μαρκ Χιουζ, τα... διαόλια της Αρσεναλ έκαναν ξανά την εμφάνιση τους (0-0) και δεν της επέτρεψαν να κάνει ένα σοβαρό διπλό τίτλου. Μεγάλες επεμβάσεις από Τσεχ - Μπάτλαντ!

Φαντάσματα... Ο Αρσέν Βενγκέρ τα βρίσκει σκούρα στο Μπριτάνια, αφού η τελευταία νίκη της Αρσεναλ... χάνεται κάπου στο 2010! Η Στόουκ στα 11 τελευταία της ματς για το πρωτάθλημα έχει κόντρα στους Λονδρέζους επτά νίκες και δυο ισοπαλίες! Οσο για τον Μαρκ Χιουζ μετά και το αποψινό 0-0, αποδεικνύει πως έχει πάρει τον αέρα του Αλσατού τεχνικού, αφού δεν έχει ηττηθεί στα οκτώ τελευταία που τον φιλοξένησε ( 5 νίκες, 3 ισοπαλίες). Η απουσία του Οζίλ ήταν αισθητή, ο Ζιρού στην καλύτερη φάση του ματς δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ ο βαθμός που έφερε την Αρσεναλ στην κορυφή ήρθε χάρη στις μεγάλες επεμβάσεις του Τσεχ! Αλλωστε, η Στόουκ... πάει στον Τσέχο, αφού απέναντί της έχει... 10 clean sheets (μόνο με Νιούκασλ έχει περισσότερα, 12).

Χωρίς διάθεση για ρίσκο οι δυο ομάδες στο ματς και το πρώτο 20λεπτο έφυγε χωρίς κάτι αξιόλογο! Βέβαια, σε ένα λεπτό, οι δυο ομάδες βρέθηκαν φάτσα με το γκολ! Στο 20' η σουτάρα του Αφελάι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 21' ο Ζιρού σε μεγάλο τετ α τετ νικήθηκε από τον Μπάτλαντ! Ο γκολκίπερ της Στόουκ ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του, αφού αρνήθηκε το γκολ και στον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν. Με ένα κακό τελείωμα του Μπόγιαν ολοκληρώθηκε το α' μέρος, όπου η Αρσεναλ είχε το πάνω χέρι, αλλά όχι την ουσία!

Ο Μπλάτλαντ ήταν εντυπωσιακός και στην επανάληψη, αφού έκανε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Ζιρού! Αλλωστε, με 81 σωτήριες αποκρούσεις είναι ο κορυφαίος στην φετινή Premier League! Οι Λονδρέζοι είχαν το πάνω χέρι, ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπές των Ζιρού, Γουόλκοτ, χωρίς όμως να πάρουν κάτι! Μετά το 70' οι «κανονιέρηδες» έχασαν την φρεσκάδα τους, ήταν αργοί στις επιστροφές, αλλά... καθάρισε ο Τσεχ! Μάλιστα, με διπλή επέμβαση νίκησε Χοσελού και Μπόγιαν. Στο 85' ο Κάμπελ έχασε την ευκαιρία να δώσει το πολυπόθητο τρίποντο, ενώ στο 89' ο Τσεχ έσωσε την παρτίδα με νέα μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Χοσελού! Η Στόουκ θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά ο Μερτεζάκερ έδιωξε σωτήρια στο σουτ του Ανταμ!

Στόουκ: Μπάτλαντ, Τζόνσον, Σόκρος, Βόλσιντ, Πίτερς, Γουέλαν, Αφελάι (88' Φαν Χίνκελ), Γουόλτερς, Μπόγιαν (64' Ντιουφ), Αρναούτοβιτς (87' Άνταμ), Χοσέλου

Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγιερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Φλαμινί, Γουόλκοτ (72' Ιβόμπι), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (90+1' Τσέιμπερς), Κάμπελ, Ζιρού

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα