Μπερμπάτοφ: Ατενίζοντας το Θερμαϊκό… (pic)

Μπερμπάτοφ: Ατενίζοντας το Θερμαϊκό… (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Μπερμπάτοφ: Ατενίζοντας το Θερμαϊκό… (pic)

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ζει ολοένα και περισσότερο στη Θεσσαλονίκη, μετρά πλέον πέντε μήνες, με κάποιες από τις προσωπικές στιγμές να τις μοιράζεται με τους θαυμαστές του.

Ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ συνεχίζει να διαμένει στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς», ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη.

Από την «καρδιά της Θεσσαλονίκης», η θέα είναι υπέροχη, ακόμη και σε μέρες όπως το βροχερό πρωινό του Σαββάτου.

Ο Μπερμπάτοφ βγήκε στο μπαλκόνι, φορώντας μια ζακέτα από την προσωπική συλλογή που φέρει το όνομά του και κυκλοφορεί από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ, απολαμβάνοντας τη θέα… Και μοιράστηκε αυτή τη στιγμή με τα εκατομμύρια των φαν του στο facebook.

Ο αγώνας της ημέρας διεξάγεται στην Ιταλία, με τη Νάπολι να φιλοξενεί τη Σασουόλο. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες προσφορές.

Δημοσιεύτηκε από Dimitar Berbatov στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα