Επίσημα παρελθόν ο Κεϊτά από Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Επίσημα παρελθόν ο Κεϊτά από Καλλονή

bet365

Ο Πολ Κεϊτά αποτελεί επίσημα παρελθόν από την Καλλονή, με Ηρακλή και Ατρόμητο να τον έχουν στο στόχαστρο.

Ήδη Ηρακλής και Ατρόμητος έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Πολ Κεϊτά. Μάλιστα, για τον «Γηραιό» έκανε την αποκάλυψη ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Βέροια.

Ο Σενεγαλέζος χαφ έμεινε και επίσημα ελεύθερος την Παρασκευή (15/1) από την Καλλονή, αφού η ομάδα της Μυτιλήνης ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του. Έτσι, βρίσκεται και με τη... βούλα σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, όμως όλα δείχνουν ότι δε θα αργήσει να βρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πολ Κειτά. Ευχαριστούμε τον Πολ για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα