Λέκο: «Είμαστε φαβορί, αλλά θέλει προσοχή»

Σταύρος Σουντουλίδης
Λέκο: «Είμαστε φαβορί, αλλά θέλει προσοχή»

bet365

Ο Ιβάν Λέκο σχολίασε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ την σημερινή κλήρωση του κυπέλλου και μίλησε για τις δύο αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο.

Ο βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ στάθηκε στην ικανότητα των κυανέρυθρων» να παίζει καλό ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε στα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια, που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ.

«Υπήρχαν οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, εμείς και άλλες τέσσερις πιο αδύναμες ομάδες. Όταν παίρνεις μια από τις πιο αδύναμες ομάδες δεν μπορείς να πεις ότι είχες κακή κλήρωση», υποστήριξε αρχικά ο Λέκο. Και πρόσθεσε:

«Στα παιχνίδια του Κυπέλλου ωστόσο τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν υπάρχουν φαβορί. Ο Πανιώνιος έχει δείξει όλη τη χρονιά φέτος, ότι έχει μια νεανική ομάδα, πειθαρχημένη που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, ξέρουμε ότι έχουμε την ποιότητα και πιστεύουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι της σειράς και να κερδίσουμε τα δύο αυτά παιχνίδια».

Για τον ΠΑΟΚ οι δύο αγώνες του Κυπέλλου είναι ανάμεσα σε μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών για το πρωτάθλημα κάτι που καλείται να χειριστεί το προπονητικό τιμ.

«Εχουμε συνηθίσει να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα, καθώς είχαμε και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αυτό ίσως αποδειχθεί θετικό και για τους παίκτες μας, καθώς έχουμε 20 ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν. Είναι καλό γιατί όλοι θα πάρουν λεπτά συμμετοχής και αυξάνει τον συναγωνισμό της ομάδας», λέει ο Λέκο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα