Μέρες '98 ζουν στον Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Μέρες '98 ζουν στον Πανιώνιο

bet365

Ευχάριστες μνήμες έφερε στον Πανιώνιο η κλήρωση Κυπέλλου. Οι «κυνέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά της διοργάνωσης σε μια αναμέτρηση η οποία έχει συνδεθεί με μια από τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας.

Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με έπαθλο ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, σε μια κλήρωση που έφερε ευχάριστες αναμνήσεις στους Νεοσμυρνιώτες.Και αυτό γιατί το 1998 όταν και ο Πανιώνιος είχε καταπλήξει το πανελλήνιο κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος, είχε αντιμετωπίσει ξανά τον Δικέφαλο του Βορρά, τότε στα ημιτελικά. Στο πρώτο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ο Ιστορικός είχε επικρατήσει με 1-0 με γκολ του Βόκολου στο 90'.

Στον επανληπτικό της Τούμπας η αναμέτρηση είχε λήξει 1-1 με τον Δημήτρη Ναλιτζή να πετυχαίνει το γκολ των Νεοσμυρνιωτών και να χαρίζει μια σπουδαία πρόκριση μέσα σε ένα κολασμένο γήπεδο.

Ο Ναλιτζής, ο οποίος πλέον είναι ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας, ήταν ο σκόρερ και του χρυσού τέρματος στον μεγάλο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό και καταλαβαίνει κανείς στην Πλατεία ξύπνησαν αναμνήσεις από εκείνες τις εποχές με τον Δημήτρη Ναλιτζή να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο εκείνων των αναμετρήσεων. Τώρα το αν η ιστορία θα επαναληφθεί θα φανεί στο γήπεδο, αλλά στον Πανιώνιο είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν και να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες τους αναλογούν.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα