Γκιρτζίκης: «Θέλουν ουρανοκατέβατοι να διοικήσουν το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Γκιρτζίκης: «Θέλουν ουρανοκατέβατοι να διοικήσουν το ποδόσφαιρο»

bet365

Στις δηλώσεις του, στο πλαίσιο της κοπής της πίτας της ΕΠΣ Καρδίτσας, ο Γιώργος Γκιρτζίκης... έβαλε κατά των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, βρέθηκε στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Καρδίτας και σε δηλώσεις του έκανε μεταξύ άλλων λόγο για... ουρανοκατέβατους που στόχο έχουν να διοικήσουν το ποδόσφαιρο.

«Άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτό το άθλημα χαρακτηρίζονται υποτιμητικά συλλήβδην «βλαχοπρόεδροι» και «βλαχοδήμαρχοι». Οι άνθρωποι που κρατούν ζωντανό το ελληνικό ποδόσφαιρο με εθελοντική προσφορά σε αντίξοες συνθήκες. Και ο στόχος είναι να έλθουν στη θέση τους κάποιοι άλλοι, προφανώς ουρανοκατέβατοι για να διοικήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι σαν να λέμε ότι στον Ιατρικό Σύλλογο δεν θα μπορούν να εκλέγονται γιατροί. Δεν μπορείς όμως να διοικήσεις οτιδήποτε, αν δεν το γνωρίζεις σε βάθος και δεν το αγαπάς. Εμείς λοιπόν αγαπάμε το ποδόσφαιρο, και μέσα από την προσπάθειά μας, θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση. Θα αγωνιστούμε για τις αξίες μας, για την ποιοτική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας. Και συνεχίζουμε γιατί έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε! Πάμε μπροστά!».

 

Τελευταία Νέα