Στο... περίμενε για Ράσμουσεν ο Πλατανιάς

Δημήτρης Τομαράς
Στο... περίμενε για Ράσμουσεν ο Πλατανιάς

bet365

Άκρως κρίσιμα για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Δανού Μόρτεν Ράσμουσεν στον Πλατανιά είναι τα προσεχή 24ωρα, με τους Χανιώτες να ασκούν πρέσινγκ για θετική απάντηση.

O 31χρονος διεθνής φορ αποτελεί έναν σημαντικό μεταγραφικό στόχο των Χανιωτών. Ο Ράσμουσεν έχει θητεύσει σε Σκωτία και Γερμανία εκτός από το πρωτάθλημα της χώρας του και έχει συμβόλαιο με την Μίντιλαντ, η οποία όμως δείχνει να είναι θετική στην παραχώρησή του.

Το βασικό... εμπόδιο είναι ο ίδιος ο παίκτης και το κατά πόσον θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά. Οι επόμενες ημέρες θα είναι σίγουρα καθοριστικές για την υλοποίηση της μεταγραφής. O Πλατανιάς επιδιώκει να τον κλείσει με εξάμηνο deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα