Σκέφτονται επιστροφή Βέργου στον Ολυμπιακό

Σκέφτονται επιστροφή Βέργου στον Ολυμπιακό

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σκέφτονται επιστροφή Βέργου στον Ολυμπιακό

bet365

Ο αδικαιολόγητα περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του Νίκου Βέργου στην Έλτσε αναγκάζει τον Ολυμπιακό να επεξεργάζεται το ενδεχόμενο διακοπής του δανεισμού του, όπως υποστηρίζει ο ισπανικός Τύπος.

Ο Νίκος Βέργος, ο οποίος χθες γιόρτασε τα 20α του γενέθλια άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις όποτε χρησιμοποιήθηκε από τον τεχνικό της Έλτσε, Ρουμπέν Μπαράχα.

Ο νεαρός φορ, σε μόλις 193 λεπτά συμμετοχής πρόλαβε να σκοράρει 2 γκολ, όσα δηλαδή έχει πετύχει ο Αλβάρο Χιμένεθ αλλά και ένα παραπάνω από τον Έκτορ Ερνάντεθ.

Αμφότεροι με πολλαπλάσιο χρόνο συμμετοχής από τον Έλληνα στράικερ που δεν το βάζει κάτω περιμένοντας μία νέα ευκαιρία από τον άλλοτε άσο της Βαλένθια.

Ουσιαστικά ο Βέργος έχει πάρει μέρος σε 7 από τα 21 ματς της Έλτσε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ ξεκίνησε στην ενδεκάδα μόνο στο ματς Κυπέλλου με την Αλμερία.

Το τελευταίο διάστημα ο Μπαράχα δείχνει να μην τον υπολογίζει γεγονός που προκαλεί εύλογα απορίες.

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα με τον Βέργο ωστόσο να δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει για μία θέση στον ισπανικό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα