Μάθημα ζωής από μικρούς και μεγάλους ήρωες (pics)

Μάθημα ζωής από μικρούς και μεγάλους ήρωες (pics)

Μάθημα ζωής από μικρούς και μεγάλους ήρωες (pics)

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την παιδοογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ και χάρη στην προσφορά του δύο παιδοχειρούργοι μπορούν να προσφέρουν τις καθημερινές υπηρεσίες τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αυτή ήταν μια επίσκεψη διαφορετική. Η περίοδος των γιορτών μπορεί να πέρασε, ωστόσο ο ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχός του δείχνουν εμπράκτως ότι παραμένουν δίπλα στην κοινωνία και ιδιαίτερα το πιο ευαίσθητο κομμάτι της. Η πτέρυγα της παιδοογκολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ δημιουργήθηκε χάρη στην κληρονομιά που άφησε μετά τον απροσδόκητο θάνατό του ο Γιώργος Παντελάκης, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος παράγοντας στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τον οποίο υπηρέτησε σχεδόν 40 χρόνια και τον έφερε ως στην κορυφή της Ελλάδας.
    
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο προσφοράς στην κοινωνία, στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συγκεκριμένη κλινική, η οποία χάρη στην προσφορά του θα παραμείνει στελεχωμένη με δύο παιδοχειρούργους, η καθημερινή προσφορά των οποίων είναι ανεκτίμητη για τις ζωές των μικρών παιδιών.

Η διευθύντρια της κλινικής κυρία Μαρία Χατζηστυλιανού και η κυρία Αρτεμις Ασλανίδου, πρόεδρος του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Λάμψη», αφού ξενάγησαν την αποστολή του Δικέφαλου στους καταπληκτικούς χώρους που έχουν δημιουργηθεί για τα παιδιά και τις οικογένειές τους εξέφρασαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιάκωβο Αγγελίδη τις ευχαριστίες τους για την προσφορά του Δικεφάλου και το γεγονός ότι και χάρη και στον ΠΑΟΚ οι οικογένειες των παιδιών μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης , Αλέξανδρος Τζιόλης , Γιώργος Τζαβέλλας και Στέλιος Κίτσιου, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου κ. Φρανκ Αρνεσεν που επίσης επισκέφτηκε το ΑΧΕΠΑ μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στους μικρούς ήρωες της ζωής, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, υπέγραψαν αυτόγραφα, ωστόσο το σημαντικότερο ίσως μήνυμα μετέφερε ο επί τέσσερις δεκαετίες πιστός στο καθήκον γιατρός της κλινικής κ. Θεοδότης Παπαγεωργίου λέγοντας με συγκίνηση ότι «εμείς εδώ, δεν δεχόμαστε την ήττα!». Μήνυμα που χαρακτηρίζει όλους όσους εργάζονται ακούραστα προσφέροντας καθημερινά τις υπηρεσίες τους για τα παιδιά που δίνουν τη δική τους ξεχωριστή μάχη για τη ζωή. Το σίγουρο είναι ότι, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο».

Best of internet