Είδε Βέλλιο, μιλάει με Παπαδόπουλο ο Σκίμπε

Είδε Βέλλιο, μιλάει με Παπαδόπουλο ο Σκίμπε

Απόστολος Παγώνης
Είδε Βέλλιο, μιλάει με Παπαδόπουλο ο Σκίμπε

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο στάδιο και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ηρακλή με την Βέροια, έχοντας στραμμένα τα μάτια του στον Βέλλιο. Αύριο (14/1) θα μιλήσει με τον Παπαδόπουλο στη Μίκρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/1) στο Καυτανζόγλειο στάδιο και μαζί με τους συνεργάτες του παρακολούθησαν τον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ του Ηρακλή με την Βέροια για το Κύπελλο. Ο Σκίμπε είχε στραμμένα τα μάτια στον Απόστολο Βέλλιο προκειμένου να σχηματίσει μια άποψη για τον 24χρονο επιθετικό του Ηρακλή. Ο Γερμανός προπονητής θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη καθώς αύριο το πρωί θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας προκειμένου να συνομιλήσει με τον Νίκο Παπαδόπουλο ανταλλάσσοντας απόψεις γύρω από το ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα