Με Νικολιά, χωρίς τρεις ο ΠΑΣ στη Λεωφόρο

Με Νικολιά, χωρίς τρεις ο ΠΑΣ στη Λεωφόρο

Gazzetta team
Με Νικολιά, χωρίς τρεις ο ΠΑΣ στη Λεωφόρο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με το δελτίο του Αλέξανδρου Νικολιά να έχει εκδοθεί και τον παίκτη να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΣ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι Ηπειρώτες κατεβαίνουν στην Αθήνα για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Νικολιά να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για τους Στρούνα, Φόνσι και Τσάβες.

Ο πρώτος αισθάνθηκε την Τρίτη ενοχλήσεις και έμεινε εκτός, ο Στρούνα συνεχίζει αποθεραπεία, ενώ ο Αργεντινός θα διαβεί πλέον την πόρτα της εξόδου.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βελλίδη, Τζημόπουλο, Κοζορώνη, Σκόνδρα, Τσουκαλά, Νικολιά, Μιχαήλ, Ακόστα, Μασούρα, Γιάκο, Μανιά, Μπέριο, Περιστερίδη, Φερφελή, Ίλιτς, Μαυροπάνο, Ηλιάδη, Καρανίκα

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα