Και επίσημο «αντίο» στον Γκαρσία από την Ρόμα (pic)

Και επίσημο «αντίο» στον Γκαρσία από την Ρόμα (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Και επίσημο «αντίο» στον Γκαρσία από την Ρόμα (pic)

bet365

Η Ρόμα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ρούντι Γκαρσία ύστερα από 2,5 χρόνια. Απομένει η ανακοίνωση για την επιστροφή του Σπαλέτι στην «αιώνια» πόλη.

Ρόμα και Γκαρσία χωρίζουν και επίσημα τους δρόμους τους. Το 1-1 με τη Μίλαν ήταν το τελευταίο ματς του Γάλλου στον πάγκο των «τζαλορόσι».

Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών ύστερα από 2,5 χρόνια.

O πρόεδρος της ομάδας, Τζέιμς Παλότα, ευχαρίστησε τον Γκαρσία για την συνεισφορά του στο σύλλογο και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του που θα είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

«Εκ μέρους μου και όλων στην Ρόμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ρούντι Γκαρσία για τη σκληρή δουλειά του από τότε που ήρθε στο σύλλογο. Όλοι μας απολαύσαμε κάποιες σπουδαίες στιγμές κατά την διάρκειά του στην Ρόμα, αλλά πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή», αναφέρει στα αποχαιρετιστήρια λόγια του ο ισχυρός άντρας της ομάδας.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν ο Μπεντέκε σκοράρει στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Αρσεναλ.

Η σημερινή προπόνηση αναμένεται να γίνει υπό τις οδηγίες του πατέρα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι και προπονητή στην ομάδα Νέων, Αλμπέρτο.

H Ρόμα αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, όντας επτά βαθμούς πίσω από τη Νάπολι που είναι στην πρώτη θέση. Στον Γκαρσία, επίσης, χρεώνεται φυσικά κι ο αποκλεισμός-σοκ στο Κύπελλο από την Σπέτσια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα