Φαβορί ο Ματέι για την ΑΕΚ

Φαβορί ο Ματέι για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Φαβορί ο Ματέι για την ΑΕΚ

bet365

Ο Κοσμίν Ματέι φαίνεται πως κερδίζει πόντους στη λίστα των υποψήφιων για τη θέση του εξτρέμ στην ΑΕΚ.

Η περίπτωση του Ρουμάνου φαίνεται, σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, να είναι αυτή που προκρίνεται για την Ένωση, που αναζητά έναν ποδοσφαιριστή που θα της γεμίσει τις πτέρυγες. Τις τελευταίες ημέρες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή στις διαφορές που έχουν οι δύο πλευρές που φέρονται να έχουν ήδη έρθει σε επαφή.

Το συμβόλαιο του 24χρονου μεσοεπιθετικού, εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και αυτός ήταν ο λόγος που είχε υπάρξει επαφή νωρίτερα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό πλέον, η περίπτωσή του να προχωρήσει άμεσα για τον Δικέφαλο, αγοράζοντάς τον με λίγα χρήματα από τη Διναμό Βουκουρεστίου, όπου αγωνίζεται τα τελευταία 4 χρόνια.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κέιν σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λέστερ.

Ο 2 φορές διεθνής Ματέι, ξεκίνησε την καριέρα του στην Φαρούλ (2008-2010), πριν μετακομίσει για ένα χρόνο στη Στεάουα (2010/11) και ακολουθήσει τον επόμενο η Άστρα Πλοϊέστι. Τον Ιανουάριο του '12 μετακόμισε στο Βουκουρέστι και φέτος έχει ήδη αγωνιστεί σε 19 ματς με τη φανέλα της Διναμό, σημειώνοντας 2 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα