Το... ψάχνει ακόμα για αποχώρηση ο Φινμπόγκασον

Το... ψάχνει ακόμα για αποχώρηση ο Φινμπόγκασον

Δημήτρης Τομαράς
Το... ψάχνει ακόμα για αποχώρηση ο Φινμπόγκασον

bet365

Ο Φινμπόγκασον συνεχίζει να έχει τάσεις... φυγής από τον Ολυμπιακό. Ο Ισλανδός μίλησε τουλάχιστον δύο φορές το τελευταίο διάστημα με τον Σίλβα για τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο Ισλανδός killer παραμένει ως γνωστόν σε καθεστώς αποχώρησης. Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον επιμένει στο να προσπαθεί να βρει άμεσα τον επόμενό του σύλλογο.

Εκτός αυτού το τελευταίο διάστημα έχει προσπαθήσει να πάρει... απαντήσεις από τον Μάρκο Σίλβα. Απαντήσεις για τους λόγους που δεν έχει πάρει τον ανάλογο χρόνο συμμετοχής. Προφανώς και έχει γίνει το αντίθετο απ' αυτό που περίμενε...

Ο Πορτογάλος - στις τουλάχιστον δύο συζητήσεις που είχαν - από μέρους του έχει σταθεί σε θέματα τακτικής και διαφορετικής διαχείρισης των αγώνων αλλά ο Φινμπόγκασον - που είχε και το πρόβλημα τραυματισμού του τις τελευταίες ημέρες - δεν φαίνεται να έχει... καλυφθεί από τα όσα άκουσε. Οι εξελίξεις στην περίπτωσή του μπορεί να... τρέξουν έως τις επόμενες ημέρες. Μέχρι την Παρασκευή δεν αποκλείεται να προκύψουν νεότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα