Τα συγχαρητήρια Σίλβα και το rotation

Τα συγχαρητήρια Σίλβα και το rotation

Δημήτρης Τομαράς
Τα συγχαρητήρια Σίλβα και το rotation

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού και τόνωσε ξανά το ηθικό τους για την συνέχεια. Ποιο το πιθανό σχήμα για τον αγώνα με τον ΑΟ Χανίων.
Από προχθές και χθες ο Πορτογάλος είχε φροντίσει να δείξει την ικανοποίησή του για το 17 στα 17 αλλά και να... τσιτώσει τους παίκτες του για την συνέχεια. Την Τρίτη μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να συνεχίσουν στους ίδιους και σε ακόμα πιο υψηλούς ρυθμούς. Μεταξύ άλλων τους μετέφερε το πόσο χαρούμενος ήταν με την δουλειά και την προσπάθειά τους κόντρα στον Λεβαδειακό αλλά και το ρεκόρ.
«Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά και την προσπάθεια που έχετε κάνει. Κόντρα στον Λεβαδειακό είδαμε αρκετά πράγματα που μας άρεσαν από την ομάδα και αυτό μας χαροποιεί. Λειτουργήσατε εξαιρετικά και βάσει πλάνου και των όσων είχαμε πει και κάνει στην προπόνηση. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και ακόμα καλύτερα, διότι είναι πολύ σημαντικό και σπουδαίο να είμαστε διαρκώς σε πολύ υψηλό επίπεδο και να προσφέρουμε και καλό θέαμα», τους τόνισε μεταξύ άλλων ο Ίβηρας και ενώ στάθηκε στην πίεση που άσκησε η ομάδα, στις φάσεις που έκανε και στην πολύ καλή κυκλοφορία και στο πόσο... χόρτασε και απόλαυσε το ποδόσφαιρο από μία ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως.
«Εκτός των άλλων μπορέσαμε να πετύχουμε ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ. Είναι ένα πολύ σημαντικό κατόρθωμα και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Και για αυτό και για την εμφάνισή σας με τον Λεβαδειακό ειδικά στο α' ημίχρονο και έως ένα σημείο στο β'. Ακόμα όμως δεν έχουμε πετύχει αυτά που θέλουμε, διότι είμαστε στην μέση της σεζόν. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να προσπαθούμε και άλλο σε προπονήσεις και αγώνες. Να μην σταματήσουμε αυτόν τον ρυθμό που έχουμε», ανέφερε επίσης, ξεκαθαρίζοντάς τους παράλληλα το πόσο τους πιστεύει και τους στηρίζει.
Σχετικά με την 11άδα με τον ΑΟ Χανίων ένα πιθανό σχήμα είναι με Καπίνο κίπερ, Ομάρ δεξί μπακ, Τσίμικα αριστερό, Αυλωνίτη και Μποτία κεντρικό αμυντικό δίδυμο, κέντρο με Μανιάτη και Ζντιέλαρ και πιο μπροστά τους τον Κασάμι, άκρα με Ερνάνι και Φουστέρ και κορυφή ο Σεμπά. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και ο Πουλίδο αλλά και ο Σαλιάκας. Αναλυτικά η αποστολή: Αυλωνίτης, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μανθάτης, Πουλίδο, Ρέτσος, Σαλιάκας, Σεμπά, Τσιμίκας, Τζανδάρης, Βούρος και Ζντιέλαρ.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα