Είχε συμφωνήσει με την Μπάγερν ο Ντε Μπρόινε!

Είχε συμφωνήσει με την Μπάγερν ο Ντε Μπρόινε!

Ο ατζέντης του Κέβιν Ντε Μπρόινε, Πάτρικ Ντε Κόστερ, αποκάλυψε ότι υπήρχε συμφωνία με την Μπάγερν, όμως οι Βαυαροί ήταν διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι τα 50 εκατ. ευρώ.

Είχε συμφωνήσει με την Μπάγερν ο Ντε Μπρόινε!

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν από τα πιο hot ονόματα το περασμένο καλοκαίρι και από τη στιγμή που ζήτησε να φύγει από τη Βόλφσμπουργκ, όλα ήταν θέμα χρημάτων.

Τελικά, η Μάντσεστερ Σίτι ξόδεψε μαζί με τα μπόνους περίπου 58 εκατ. λίρες και έκανε δικό της τον Βέλγο. Ο ατζέντης του τελευταίου έδωσε συνέντευξη στο Sport/Foot Magazine και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ο Ντε Μπρόινε είχε φτάσει πρώτα σε συμφωνία με την Μπάγερν.

«Υπήρχαν τέσσερα εμπλεκόμενα μέρη στη μεταγραφή: η Παρί, η Μπάγερν, η Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά η Βόλφσμπουργκ. Έχω εξαιρετική σχέση με τον Κλάους Άλοφς και αποφασίσαμε ο Κέβιν να πάρει μεταγραφή. Η Παρί ήταν διατεθειμένη να προσφέρει πολλά χρήματα, όμως παρά τα πολλά θετικά, στο τέλος η έλλειψη ανταγωνιστικότητας στο γαλλικό πρωτάθλημα έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ο Κέβιν ήθελε να συνεχίσει στην Bundesliga.

Αν η Μπάγερν έδινε αυτά που ζητούσε η Βόλφσμπουργκ, ο Κέβιν θα ήταν σήμερα παίκτης της. Θα το αποκαλύψω για πρώτη φορά: είχαμε φτάσει σε συμφωνία με την Μπάγερν μόλις από το δεύτερο ραντεβού. Η Μπάγερν, όμως, ήταν διατεθειμένη να φτάσει το πολύ μέχρι τα 50 εκατ. ευρώ. Όχι περισσότερα. Σήμερα, ο Κέβιν είναι ευτυχισμένος με την επιλογή του, έχει προσαρμοστεί και ήδη νιώθει σαν να έχει βρει ένα δεύτερο σπίτι», σχολίασε ο Ντε Κόστερ.

Best of internet