Είχε συμφωνήσει με την Μπάγερν ο Ντε Μπρόινε!

Αντώνης Σαούλης
Είχε συμφωνήσει με την Μπάγερν ο Ντε Μπρόινε!

bet365

Ο ατζέντης του Κέβιν Ντε Μπρόινε, Πάτρικ Ντε Κόστερ, αποκάλυψε ότι υπήρχε συμφωνία με την Μπάγερν, όμως οι Βαυαροί ήταν διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι τα 50 εκατ. ευρώ.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν από τα πιο hot ονόματα το περασμένο καλοκαίρι και από τη στιγμή που ζήτησε να φύγει από τη Βόλφσμπουργκ, όλα ήταν θέμα χρημάτων.

Τελικά, η Μάντσεστερ Σίτι ξόδεψε μαζί με τα μπόνους περίπου 58 εκατ. λίρες και έκανε δικό της τον Βέλγο. Ο ατζέντης του τελευταίου έδωσε συνέντευξη στο Sport/Foot Magazine και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ο Ντε Μπρόινε είχε φτάσει πρώτα σε συμφωνία με την Μπάγερν.

«Υπήρχαν τέσσερα εμπλεκόμενα μέρη στη μεταγραφή: η Παρί, η Μπάγερν, η Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά η Βόλφσμπουργκ. Έχω εξαιρετική σχέση με τον Κλάους Άλοφς και αποφασίσαμε ο Κέβιν να πάρει μεταγραφή. Η Παρί ήταν διατεθειμένη να προσφέρει πολλά χρήματα, όμως παρά τα πολλά θετικά, στο τέλος η έλλειψη ανταγωνιστικότητας στο γαλλικό πρωτάθλημα έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ο Κέβιν ήθελε να συνεχίσει στην Bundesliga.

Αν η Μπάγερν έδινε αυτά που ζητούσε η Βόλφσμπουργκ, ο Κέβιν θα ήταν σήμερα παίκτης της. Θα το αποκαλύψω για πρώτη φορά: είχαμε φτάσει σε συμφωνία με την Μπάγερν μόλις από το δεύτερο ραντεβού. Η Μπάγερν, όμως, ήταν διατεθειμένη να φτάσει το πολύ μέχρι τα 50 εκατ. ευρώ. Όχι περισσότερα. Σήμερα, ο Κέβιν είναι ευτυχισμένος με την επιλογή του, έχει προσαρμοστεί και ήδη νιώθει σαν να έχει βρει ένα δεύτερο σπίτι», σχολίασε ο Ντε Κόστερ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα