«Κλείνει» παίκτη ο Παναιτωλικός!

Gazzetta team
«Κλείνει» παίκτη ο Παναιτωλικός!

bet365

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της 2ης φετινής μεταγραφής για τον Παναιτωλικό, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ως το απόγευμα αναμένεται στο Αγρίνιο ξένος μέσος με εμπειρία από Τσάμπιονς Λιγκ για να υπογράψει!

Σε αντίθεση με την γνώριμη... λάτιν αγορά, αυτή την φορά ο Παναιτωλικός στρέφει τις κεραίες προς τα βόρεια και ψωνίζει Ευρωπαϊκά. Για την ακρίβεια ο μέσος (εξαρο-οκτάρι) που αναμένεται τις επόμενες ώρες στο Αγρίνιο προέρχεται από χώρα της Ανατολικής Ευρώπης κι αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια της. Στα συν του είναι η ηλικία του, η άρτια τεχνική του κατάρτιση, αλλά και το γεγονός ότι έχει εμπειρία από σημαντικές αναμετρήσεις, καθώς φέτος αγωνίστηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα