«Κακώς διαπραγματεύεται για Πουλίδο ο Ολυμπιακός»

«Κακώς διαπραγματεύεται για Πουλίδο ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Κακώς διαπραγματεύεται για Πουλίδο ο Ολυμπιακός»

bet365

O πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, άσκησε για ακόμη μια φορά κριτική στον Ολυμπιακό για το θέμα του Άλαν Πουλίδο

Ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πολύ κακώς διαπραγματεύεται για τον Αλαν Πουλίδο, μιας κι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο παίκτης ανήκει στην ομάδα του κι όχι στους «ερυθρόλευκους».

«Δεν είναι καθόλου σωστό που ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Πουλίδο στο MLS. Δεν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Ο Θεός τους κρίνει, η FIFA τους τιμωρεί. Αισθανόμαστε προσβεβλημένοι που προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από μια μεταγραφή που δεν τους ανήκει», είπε αρχικά και συνέχισε για τα δικαιώματα του παίκτη:

«Αν συμφωνήσουμε με την απόφαση τόσο στο οικονομικό, όσο και στο αθλητικό της σκέλος, τότε ο Άλαν θα είναι ελεύθερος. Η FIFA θα πρέπει να αποφασίσει. Εμείς κάναμε ό,τι ήταν δυνατό από τη μεριά μας ώστε ο Άλαν Πουλίδο να πάρει τη σωστή απόφαση, να αντιδράσει και να αρχίσει να περιβάλλεται από ανθρώπους σωστούς και με γνώση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα