Έναρξη εκπτώσεων στα Official Stores του ΠΑΟΚ

Έναρξη εκπτώσεων στα Official Stores του ΠΑΟΚ

Την έναρξη των εκπτώσεων στις μπουτίκ του έκανε γνωστή ο ΠΑΟΚ μέσα από ανακοίνωσή του. 

Έναρξη εκπτώσεων στα Official Stores του ΠΑΟΚ

Η αγαπημένη περίοδος του χρόνου για τους καταναλωτές έφτασε και τα επίσημα καταστήματα του ΠΑΟΚ μπαίνουν στις εκπτώσεις με προσφορές που φτάνουν το 70% παρέχοντας στους πελάτες τους την ευκαιρία να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Από τις 11.01 έως και τις 29.02 θα μπορείτε να προμηθευτείτε από το PAOK FC Official Store, το PAOK FC City Store-1926 και το store.paokfc.gr, τα περισσότερα από τα επίσημα προϊόντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εκπτώσεις από 20% έως 70%. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και πολλά άλλα σε εξαιρετικές τιμές.

Η επίσημη σειρά ρουχισμού της ομάδας δεν θα μπορούσε να λείπει. Και εδώ οι εκπτώσεις φτάνουν το 70%, όπως για παράδειγμα οι παιδικές ζακέτες παρουσίασης που θα πωλούνται στην τιμή των 16,5 ευρώ από 54,90 ευρώ καθώς και η αντρική βερμούδα αποστολής, την οποία θα βρείτε με μόνο 10,90 ευρώ.

Η ναυαρχίδα των προϊόντων, η επίσημη φανέλα της ομάδας μας, από 49,90 κοστίζει πλέον 34,90,  ενώ το πορτοκαλί σετ που αποτελεί την τέταρτη επίσημη εμφάνιση, θα μπορείτε να την προμηθευτείτε με μόλις 19,90 ευρώ. Η παιδική φανέλα πέφτει στα 31,90, ενώ ειδική προσφορά υπάρχει και στα τυπώματα. Όσοι επιλέξουν να τυπώσουν το όνομα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην φανέλα, θα το κάνουν εντελώς δωρεάν.

Ντυθείτε στα ασπρόμαυρα με τα επίσημα προϊόντα του ΠΑΟΚ και σε προνομιακές τιμές.

 

Best of internet