Ολυμπιακός για Κάρλος Εντουάρντο! (vids)

Ολυμπιακός για Κάρλος Εντουάρντο! (vids)

Gazzetta team
Ολυμπιακός για Κάρλος Εντουάρντο! (vids)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση της απόκτησης του Κάρλος Εντουάρντο τον Ιανουάριο.

Μπορεί στον Πειραιά να είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να υπάρξει μεταγραφική δραστηριότητα τον Ιανουάριο, ωστόσο φαίνεται πως τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Κάρλος Εντουάρντο της Αλ-Χιλάλ.

Ο Βραζιλιάνος, που ξεκίνησε από την Ντεσπορτίβο Μπραζίλ, αγωνιζόμενος σε Ιτουάνο, Φλουμινένσε και Γκρέμιο διαδοχικά, είναι γνωστός του Μάρκο Σίλβα από την κοινή τους θητεία στην Εστορίλ τη σεζόν 2012/13 (συν μία σεζόν νωρίτερα ως δανεικός). Οι εμφανίσεις του 26χρονου χαφ υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου, του έδωσαν το «διαβατήριο» για να κάνει το επόμενο βήμα, μετακομίζοντας στην Πόρτο. Εκεί έμεινε για μία σεζόν, πριν πάει ως δανεικός στην Νις πέρυσι και μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στην Αλ-Χιλάλ του Γιώργου Δώνη.

Παρά την εξαιρετική του παρουσία, με 10 γκολ σε 11 ματς, φαίνεται πως δεν «ψήνεται» να συνεχίσει για πολύ ακόμη στη Σαουδική Αραβία και ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει. Η περίπτωσή του έφτασε ενώπιον των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που εξετάζουν τα δεδομένα για να κινηθούν για την απόκτησή του. Το πιθανότερο σενάριο για να προχωρήσει το deal, φαίνεται πως είναι ο δανεισμός του μέχρι το καλοκαίρι, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να διατηρούν οψιόν αγοράς του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα