Πεπ: «Δεν είμαστε έτοιμοι για το Champions League»

Πεπ: «Δεν είμαστε έτοιμοι για το Champions League»

Gazzetta team
Πεπ: «Δεν είμαστε έτοιμοι για το Champions League»

bet365

Η χειμερινή προετοιμασία της Μπάγερν συνεχίζεται, όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη να κατακτήσει το Champions League.

Η Μπάγερν βρίσκεται στην Ντόχα για τη χειμερινή προετοιμασία και ο Πεπ Γκουρδιόλα βλέπει τους τραυματίες να επιστρέφουν, ενώ δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του. «Οι παίκτες προπονούνται καλά. Δεν έχω κανένα παράπονο», τόνισε αρχικά ο Καταλανός, που στη συνέχεια τόνισε, εκπλήσσοντας τους δημοσιογράφους, ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του δεν είναι έτοιμη να κατακτήσει το Champions League.

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το Champions League. Πρέπει να δουλέψουμε και άλλο στις λεπτομέρειες», σχολίασε ο Γκουαρδιόλα. Όσο για το αν έχει το μυαλό του μόνο στην Μπάγερν και όχι στην επόμενη ομάδα του; «Φυσικά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Μπάγερν», ξεκαθάρισε ο τεχνικός των Βαυαρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα