Σίλβα: «Περήφανος για το ρεκόρ»

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Περήφανος για το ρεκόρ»

bet365

Ο Πορτογάλος είχε πολλούς λόγους για να χαμογελάει μετά το 3-1 επί του Λεβαδειακού και το 17 στα 17.

Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για:

Την εικόνα του Ολυμπιακού και το ρεκόρ και το εάν είναι ένα ματς όπου απολαμβάνει να βλέπει την ομάδα του: «Καλησπέρα σας. Καλή χρονιά σε όλους. Για το ρεκόρ δεν θα κρύψω το ότι είμαι πολύ περήφανος. Όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο και για όλους. Είναι ένα στοιχείο που με κάνει πολύ χαρούμενο. Σε σχέση με το εάν είναι ματς που απολαμβάνω είναι ένα παιχνίδι που οι παίκτες μας κατάλαβαν το πλάνο μας. Συνδυάσαμε το πολύ καλό παιχνίδι με τη νίκη και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τους παίκτες».

Το ότι ο Καμπιάσο έπαιζε πιο κοντά στον Τσόρι και αυτό βοήθησε για τα καλά την κυκλοφορία της μπάλας: «Το πλάνο ήταν να παίξουμε με όλες τις γραμμές και ανεβασμένες. Πιο προσεκτικοί και πιο γρήγοροι. Ήταν κάτι που το είχαμε εφαρμόσει και στο Κύπελλο και κοιτάξαμε να το κάνουμε και σήμερα».

Το γεγονός πως ο κόσμος φώναξε ξανά το όνομά του και το πως αισθάνεται: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως νιώθω περήφανος αν και το πιο σημαντικό είναι η νίκη και η εμφάνιση. Όταν όμως ο κόσμος επιλέγει να τραγουδήσει το όνομά σου τότε είσαι περήφανος».

Το ότι δεν έπαιξε ο Φορτούνης αλλά παρόλα αυτά έβγαλε άκρως θετικό πρόσημο και το κατά πόσον τελικά η ομάδα του είναι θέμα συνόλου και όχι θέμα προσώπων: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Ποτέ δεν σκέφτομαι διαφορετικά. Η ομάδα μας έχει πάει έως εδώ. Σίγουρα ο Φορτούνης είναι ένας πολύ σημαντικός και καλός ποδοσφαιριστής και με μεγάλο ταλέντο και ασίστ και γκολ. Όμως πάνω απ' όλα είναι η ομάδα».

Το εάν για εκείνον η φετινή παρουσία του με τον Ολυμπιακό είναι μία ηχηρή απάντηση μετά την αποχώρησή του από την Σπόρτινγκ: «Όχι. Καθόλου. Στο επάγγελμα του προπονητή κρίνεσαι κάθε εβδομάδα. Εάν έχω να δώσω κάπου απάντηση είναι στον Ολυμπιακό και στο τέλος της χρονιάς να έχω πάρει τον τίτλο. Δεν έχω έρθει εδώ για να δώσω απαντήσεις αλλού. Έχω έρθει εδώ για να πετύχω τον στόχο που έχω θέσει από την αρχή για τον σύλλογο που εργάζεται».

Την Άντερλεχτ, εάν σκέφτεται τον αγώνα και το εάν μπορεί να πάει να δει ο ίδιος ματς της βελγικής ομάδας: «Το να δω την Άντερλεχτ ή να στείλω έναν συνεργάτη μου να την δει είναι μέρος της δουλειάς μας. Δεν σημαίνει πως ασχολούμαστε από τώρα. Κανένας παίκτης δεν έχει το παραμικρό για την Άντερλεχτ. Κοιτάζουμε το κάθε ματς που έχουμε κάθε εβδομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα