Σύγκρουση οπαδών στη Βουλιαγμένης! (vid+pics)

Gazzetta team
Σύγκρουση οπαδών στη Βουλιαγμένης! (vid+pics)

bet365

Οπαδοί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν στην Ηλιούπολη, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιτίθενται στους «ερυθρόλευκους» πριν εκείνοι ξεκινήσουν για το «Γ.Καραϊσκάκης, προκαλώντας τραυματισμούς. Δείτε το video και φωτογραφία!

Ένα ακόμα επεισόδιο οπαδικής βίας έλαβε χώρα στη Βουλιαγμένης, στο ύψος της Ηλιούπολης. Οπαδοί της ΑΕΚ που έφευγαν από το κλειστό μετά τον αγώνα βόλεϊ γυναικών με την τοπική ομάδα επιτέθηκαν σε αυτούς του Ολυμπιακού, πριν ξεκινήσουν για το Καραϊσκάκη και την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν σκληρές συγκρούσεις και δυο-τρεις τραυματίες «ερυθρόλευκοι». Έγιναν ρίψεις μολότοφ, καπνογόνων και αντικειμένων, αλλά και μάχες σώμα με σώμα. «Θα πεθάνετε, θα πεθάνετε», φώναζαν χαρακτηριστικά, όπως μπορείτε να ακούσετε και στο video.

Κάποιοι, μάλιστα, δεν πρόλαβαν να φύγουν, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω μηχανές, οι οποίες έγιναν «λάφυρο» στα χέρια των τυφλωμένων από το μίσος χούλιγκαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα