Παπαδόπουλος: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Παπαδόπουλος: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι ο Ηρακλής πήρε αυτό που άξιζε και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Πανιωνίου.

Στο γεγονός ότι ο Ηρακλής δεν έκανε ούτε μία τελική στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του «Γηραιού» τόνισε ότι η ομάδα του πήρε αυτό που άξιζε και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Πανιωνίου. «Εμείς πήραμε αυτό που αξίζαμε, δίκαια κέρδισε ο Πανιώνιος. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε για να πάμε στο ματς της Τετάρτης», ήταν τα λόγια του.

«Δε χωράει κριτική»

Στη συνέντευξη Τύπου δεν έψαξε δικαιολογίες, τόνισε ότι δε χωράει κριτική για τη σημερινή εμφάνιση και πως αυτή δεν αρμόζει στον Ηρακλή, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο ενίσχυσης κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. «Δεν χωράει κριτική το σημερινό αποτέλεσμα. Θα πρέπει αύριο να μιλήσουμε στα αποδυτήρια. Δεν αρμόζει στον Ηρακλή να έχει αυτή την εικόνα.

Η σημερινή ημέρα είναι ανεξήγητη. Δεν μπορεί σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο να μην βγάζουμε φάση. Αυτό έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Πρέπει να ηρεμήσουμε, την Τετάρτη παίζουμε έναν στόχο. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Και ο Πανιώνιος είχε αγώνα Κυπέλλου. Δεν υπάρχει κούραση, είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Θέλαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, αλλά δεν το κάναμε. Μας έλειπαν δύο σημαντικοί παίκτες, αλλά δεν έφταιγε αυτό», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τις μεταγραφές. «Έχουμε πει θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα εκεί που ''πονάει''. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει τις επόμενες ημέρες», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα