Πάει για... σίριαλ και η αποχώρηση Πουλίδο

Πάει για... σίριαλ και η αποχώρηση Πουλίδο

Δημήτρης Τομαράς
Πάει για... σίριαλ και η αποχώρηση Πουλίδο

bet365

Η μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό πέρασε από χίλια μύρια κύματα. Τώρα παρουσιάζονται δεδομένες δυσκολίες και για την αποχώρησή του.

Παρά το γεγονός πως οι Κολοράντο Ράπιντς ήρθαν για τουλάχιστον ένα διήμερο στην Αθήνα με τους εκπροσώπους τους, χρυσή τομή για το deal για τον Πουλίδο δεν βρέθηκε.

Ο διεθνής Μεξικανός όπως έχουμε σημειώσει ξανά δεν είναι τόσο θετικός στην προοπτική του MLS και εκεί είναι και ένα μεγάλο... αγκάθι. Εφόσον δεν προχωρήσει η συμφωνία αυτή για να φύγει ο Άλαν Πουλίδο, τότε θα πρέπει να αναζητηθεί άλλη λύση.

Από την στιγμή που όμως το πιο έντονο ενδιαφέρον για εκείνον είναι από τις ΗΠΑ δεν είναι καθόλου βέβαιο το πως θα αποσαφηνιστεί η υπάρχουσα κατάσταση. Ο Πουλίδο παραμένει σε καθεστώς αποχώρησης, ωστόσο δεν είναι διόλου σίγουρο το πως θα συμβεί αυτό. Και όσο δεν βρίσκεται λύση τόσο θα πηγαίνουμε σε ένα νέο σίριαλ... αποχώρησης αυτήν την φορά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα