Στις χειρότερες μεταγραφές της Premier League ο Ενζόγκμπια

Στις χειρότερες μεταγραφές της Premier League ο Ενζόγκμπια

Δημήτρης Ρούσσος
Στις χειρότερες μεταγραφές της Premier League ο Ενζόγκμπια

bet365

Ως μια απ’ τις 25 πιο αποτυχημένες μεταγραφές των ομάδων που αγωνίστηκαν στην Πρεμιερ Λιγκ αξιολογεί η Telegraph τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Τσαρλς Ενζόγκμπια.

Με αφορμή την προσπάθεια της Άστον Βίλα να απαλαχθεί απ’ το συμβόλαιο του Γάλλου, η αγγλική ιστοσελίδα δημοσιεύει μια λίστα με τις ατυχέστερες μεταγραφές παικτών σε συλλόγους του αγγλικού πρωταθλήματος.

Εκτός του Έρικ Τζεμπά-Τζεμπά, του Ελ-Χατζί Ντιούφ, του Άντι Φαν ντερ Μέιντε, του Ρομπέρτο Σολδάδο και άλλων, θέση στη λίστα έχει και ο Γάλλος, τον οποίο θέλει να φέρει στην «Ένωση» ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Για τον Ενζόγκμπια η Telegraph αναφέρει: «Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν έχει κάνει καμία συμμετοχή με την Άστον Βίλα τη φετινή σεζόν, ενώ γενικότερα απογοητεύει διαρκώς απ’ το 2011, όταν αποκτήθηκε έναντι 9.5 εκατ. λίρες απ’ τη Γουίγκαν και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Αν ισχύουν όσα αναφέρει ο μάνατζερ του, Ρεμί Γκαρντ, πως έχει προτάσεις από συλλόγους, με πιο έντονο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, η Βίλα θα μπορέσει επιτέλους να διαγράψει απ’ τον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό της περίπου 65.000 λίρες, ποσό με το οποίο αμοίβεται ο παίκτης».

Γενικά η ιστοσελίδα παρουσιάζει ως μάλλον πιθανή τη μετακίνηση του Γάλλου στην ΑΕΚ και σε κάθε περίπτωση μακριά απ’ την Αγγλία και τους «χωριάτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα