ΠΑΟΚ: Η «μεταμόρφωση» της Νέας Μεσημβρίας (pics)

ΠΑΟΚ: Η «μεταμόρφωση» της Νέας Μεσημβρίας (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η «μεταμόρφωση» της Νέας Μεσημβρίας (pics)

bet365

Το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία «μεταμορφώνεται», μετά την ολοκλήρωση των έργων, που γίνονται με εντολή του Ιβάν Σαββίδη.

Η ιδέα της κατασκευής ιδιόκτητου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, έχει μπει στην άκρη, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναγκαστικά να «ρίχνει» πολλά χρήματα για την κατασκευή έργων στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, αν και συνεχίζει να πιστεύει, ότι δεν είναι το κατάλληλο μέρος για τον ΠΑΟΚ.

Οι πόρτες του αθλητικού κέντρου άνοιξαν σήμερα για τον αγώνα της ομάδας κάτω των 20 ετών, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις παρεμβάσεις να έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και να είναι ορατές πλέον σε κάθε επισκέπτη.

Στο πρώτο γήπεδο που συναντά κανείς μπαίνοντας στο αθλητικό κέντρο έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί τα έργα με την κατασκευή κερκίδας, περίπου 300 ατόμων, αλλά και την τοποθέτηση προβολέων. Εκεί θα δίνουν τους αγώνες τους κατά κύριο λόγο οι ομάδες Κ-20, Κ-17 και Κ-15 που παίζουν στα πρωταθλήματα της Superleague.

Στα πίσω γήπεδα, που από τρία έγιναν δύο, έχει προχωρήσει και σχεδόν ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των ανεμοφρακτών, που ελπίζουν στον ΠΑΟΚ να «κόβει» τον αέρα που… «ξυρίζει» στην συγκεκριμένη περιοχή τους περισσότερους μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα