Προχωρούν με τις εφέσεις Μπλάτερ και Πλατινί

Κώστας Ζάλιαρης
Προχωρούν με τις εφέσεις Μπλάτερ και Πλατινί

bet365

Έχοντας πλέον στα χέρια τους γραπτώς τους λόγους βάσει των οποίων η FIFA τους τιμώρησε με 8 χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, οι Μπλάτερ και Πλατινί μπορούν πλέον να προχωρήσουν με τις εφέσεις που θέλουν ν' ασκήσουν προσβάλλοντας την απόφαση.

Οι πρώην ισχυροί άνδρες των FIFA και UEFA τιμωρήθηκαν αυστηρά από την Επιτροπή Ηθικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για τις κατηγορίες περί χρηματισμού και το ποσό των 2 εκατ.ελβετικών φράγκων που βρέθηκαν σε λογαριασμό του Πλατινί δίχως την παραμικρή αποδεδειγμένη νομιμότητα σε αυτή τη συναλλαγή.

Ο Πλατινί, αν και ήταν δεδομένο έπειτα από την επιβολή της τιμωρίας, επισημοποίησε ότι πλέον δεν τίθεται ζήτημα διεκδίκησης της προεδρίας της FIFA, στις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

Σήμερα, μαζί με τον Μπλάτερ, πήραν στα χέρια τους αναλυτικά το σκεπτικό και τους λόγους βάσει των οποίων η Επιτροπή Ηθικής της FIFA κατέληξε στην απόφαση για τον 8ετή αποκλεισμό τους από το ποδόσφαιρο κι εφόσον το αποφασίσουν, μπορούν πλέον να προχωρήσουν με τις εφέσεις που σχεδίαζαν ν' ασκήσουν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα