Κλοπ: «Αφήστε τους παίκτες, "χτυπήστε" εμένα»

Κλοπ: «Αφήστε τους παίκτες, "χτυπήστε" εμένα»

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Αφήστε τους παίκτες, "χτυπήστε" εμένα»

bet365

Στον απόλυτο βαθμό υπερασπίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ την επιλογή του να χρησιμοποιήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές και να φτάσει η Λίβερπουλ ένα βήμα από τον διασυρμό στο Κύπελλο απέναντι στην Έξετερ.

Οι «κόκκινοι» γλίτωσαν τα πολύ χειρότερα με το 2-2 στην έδρα της ομάδας της LeagueTwo και πήγαν την κόντρα σε επαναληπτικό στο «Άνφιλντ».

Η επιλογή του Κλοπ, πέρα από τους πολλούς τραυματίες, να εμπιστευθεί για το ματς της Παρασκευής μια πλειάδα παικτών από τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, δεν είχε τον αντίκτυπο που θα περίμενε ο ίδιος, όμως δήλωσε ικανοποιημένος τουλάχιστον από την αποφυγή του αποκλεισμού.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Ρόμα με τη Μίλαν.

«Αν θέλετε να κάνετε κριτική, αφήστε τα παιδιά και "χτυπήστε" εμένα. Εγώ πήρα τις αποφάσεις, εγώ επέλεξα τους παίκτες και τους είπα ότι τους εμπιστεύομαι να παίξουν και να μας βοηθήσουν. Δεν έκαναν όσο καλό παιχνίδι θα μπορούσαν να κάνουν, αλλά ήταν καλοί τουλάχιστον για να πάρουμε την ισοπαλία. Έρχονται παιχνίδια με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα σε λίγες μέρες και μετά έχουμε και τη ρεβάνς, οπότε μπορεί και στον επαναληπτικό να βάλω πάλι την ίδια ομάδα... Δεν ξέρω μέχρι τότε σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε» είπε ο Γερμανός τεχνικός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα