Στη γωνία η ΑΕΚ για Τσάβες

Gazzetta team
Στη γωνία η ΑΕΚ για Τσάβες

bet365

Ο Κρίστιαν Τσάβες φέρεται να έχει καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ και η ΑΕΚ εμφανίζεται να παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση.

Ο Αργεντινός είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της Superleague, που σύμφωνα με το Goal, έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της Ένωσης και διερευνούν τις πιθανότητες για να αποκτηθεί.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται μάλιστα να έχει καταθέσει προσφυγή για τα οφειλόμενα, με στόχο να μείνει ελεύθερος και εμφανιζόταν στην Αθήνα να συζητά με τους εκπροσώπους του.

Ο Τσάβες έχει συμβόλαιο έως το 2018 με την ομάδα των Ιωαννίνων, ωστόσο εφόσον ισχύει η προσφυγή και ελευθερωθεί, θα ανοίξει ο δρόμος για να κάνουν την κίνησή τους οι «κιτρινόμαυροι».

H Sportingbet προσφέρει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Λα Κορούνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα