Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μαμούτε (pics & vids)

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μαμούτε (pics & vids)

Έφτασε στην Ελλάδα ο Γιούρι Μαμούτε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τον Βραζιλιάνο να μένει... έκπληκτος από την υποδοχή των ΜΜΕ στο αεροδρόμιο! To gazzetta.gr, βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος».

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μαμούτε (pics & vids)

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τις 22.20 της Παρασκευής ο Γιούρι Μαμούτε, που έφτασε στη χώρα μας με πτήση μέσω Ζυρίχης. Περίπου 40 λεπτά μετά την προσγείωση του αεροπλάνου που μετέφερε τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αυτός έκανε την εμφάνισή του στον χώρο αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος».

Εκεί τον υποδέχτηκαν από τον Παναθηναϊκό ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Λεωνίδας Βόκολος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαμούτε που εμφανίστηκε χαμογελαστός και καλοντυμένος (όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία του κειμένου) μαζί με τον μάνατζέρ του, έμεινε έκπληκτος από την υποδοχή, καθώς στο αεροδρόμιο βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ μεταξύ των οποίων και το gazzetta.gr!

Ο Βραζιλιάνος, δεν έκανε δηλώσεις με την ΠΑΕ ουσιαστικά να του το απαγορεύει, καθώς δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Άφιξη Μαμούτε-gazzetta.gr

Άφιξη Μαμούτε - gazzetta.gr

Best of internet