Μια ανάσα από την Καλλονή ο Μίκιτς

Θοδωρής Βασίλης
Μια ανάσα από την Καλλονή ο Μίκιτς

bet365

Μετά τον Σόνι Κάρλσον η Καλλονή ετοιμάζεται να κάνει δικό της άλλον έναν παίκτη. Ο λόγος για τον Νίκολα Μίκιτς ο οποίος είναι μια ανάσα από την ομάδα.

Την φανέλα της Καλλονής προβάρει ο Νίκολα Μίκιτς. Ο Σέρβος αμυντικός ο οποίος αγωνίζεται κυρίως δεξί μποακ την φετινή σεζόν μέτρησε έντεκα συμμετοχές και δύο γκολ. Ο Μίκιτς έκσανε το μπαμ αγωιζόμενος σε Ραντνίσκι και Νάπρεντακ με αποτέλεσμα ο Ερυθρός Αστέρας να τον κάνει δικό του.

Στον θρύλο του Βελιγραδίου έμεινε για τρία χρόνια κατακτώντας δύο κύπελλα Σερβίας. Το 2013 μετακόμισε στην Τουρκία και στην Μανίσασπορ με την οποία αγωνίστηκε για δύο σεζόν για να επιστρέψει το καλοκαίρι στην πατρίδα του για την ΟΦΚ Βελιγραδίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα