Κολοβός: «Παίζω όπου μου πει ο προπονητής»

Κολοβός: «Παίζω όπου μου πει ο προπονητής»

Gazzetta team
Κολοβός: «Παίζω όπου μου πει ο προπονητής»

bet365

Ετοιμος να προσφέρει όπου του ζητηθεί είναι ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος τόνισε μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Ο Δημήτρης Κολοοβός τόνισε ότι μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα να παίξει όπου του ζητηθεί.

«Προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα... Δεν έχω πρόβλημα όπου και να παίζω. Στα περσινά ματς με τον Πανιώνιο είχα παίξει κυρίως αριστερά και πίσω από τον φορ. Προσωπικά αισθάνομαι καλά και στις τρεις θέσεις και όπου με χρειαστεί ο προπονητής μου θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου... Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες να καθιερωθώ» δήλωσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός στο «Γαύρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα