Εβανγκελίστα και στο... βάθος «Σίφο»

Εβανγκελίστα και στο... βάθος «Σίφο»

Gazzetta team
Εβανγκελίστα και στο... βάθος «Σίφο»

bet365

Προ των πυλών του Παναθηναϊκού, παρουσιάζεται ο Εβανγκελίστα, πάνε και για αμυντικό οι «πράσινοι», παίζει του Σίλντενφελντ.

Μεταγραφικός οργασμός στον Παναθηναϊκό, αφού ακόμα δύο παίκτες φαίνεται πως είναι έτοιμοι να φορέσουν τα πράσινα, ενώ κίνηση θα γίνει, όπως όλα δείχνουν και για αμυντικό. Μετά τον Μαμούτε και ο Εβανγκελίστα είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα, με την «SportDay» να αναφέρει πως ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει υπό τις οδηγίες του Στραματσόνι και η περίπτωσή του είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Όσο για τα μετόπισθεν, το σοκ με την απώλεια του Σάντσεθ για τρεις περίπου μήνες, κάνει επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης με έναν αμυντικό που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστική από τους διαθέσιμους στόπερ, που είναι όλοι ψηλοί, δυνατά κορμιά, αλλά και χωρίς ιδιαίτερη ταχύτητα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα... παίζει και το όνομα του Σίλντενφελντ, που γνωρίζει την ομάδα και στην Ντιναμό δεν πήρε ευκαιρίες αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα