Η... Τούμπα κυκλοφορεί κάθε μήνα!

Η... Τούμπα κυκλοφορεί κάθε μήνα!

Gazzetta team
Η... Τούμπα κυκλοφορεί κάθε μήνα!

bet365

Το gazzetta.gr ξεφύλλισε και παρουσιάζει το εντυπωσιακό Τοumba Magazine, που κάθε μήνα θα αποτελεί το νέο... must για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Η αρχή έγινε πριν από δύο χρόνια με το Matchday Magazine. Ξεχωριστό από τα υπόλοιπα προγράμματα αγώνα, στην ουσία κανονικό περιοδικό με συλλεκτική αξία, έφερε στους δημιουργούς του ένα βραβείο ΕΒΓΕ. Συνεχίζοντας τις εκδοτικές προσπάθειες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε το «ολόφρεσκο», από όλες τις απόψεις, Toumba Magazine. Την μετεξέλιξη του Matchday σε ένα κανονικό, πλήρες έντυπο, γεμάτο ΠΑΟΚ.

Ένα περιοδικό, που όπως τονίζουν οι ίδιοι οι δημιουργοί του, απευθύνεται σε όλο τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος μέσω μιας απλής και οικονομικής διαδικασίας συνδρομής θα μπορεί κάθε μήνα να το βρίσκει στο κατώφλι του. Ή στον υπολογιστή του, στο επίσημο site του ΠΑΟΚ, μέχρι να αποκτήσει τη δική του διαδικτυακή έδρα.

Ξεκινώντας την περιπλάνηση στις σελίδες του, η διαδραστικότητα με τον κόσμο είναι εμφανής. Ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος έχει τη δική του στήλη, ξεκινά απαντώντας στις ερωτήσεις του. Η στήλη #PAOKPantou φιλοξενεί νέα και φωτογραφίες από τους φίλους του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο, κάνοντας ντεμπούτο από τη Μελβούρνη, ενώ ο Ίγκορ Τούντορ και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ ετοιμάζουν αναλύσεις μόνο για τα μάτια των αναγνωστών.

Η πορεία του περιοδικού ξεκίνησε λίγο πριν ο σύλλογος μπει και επίσημα στα 90 χρόνια του. Λογικό κι επόμενο λοιπόν, η πρώτη, συλλεκτική έκδοση να έχει μπόλικη δόση ιστορίας. Σηματοδοτεί, άλλωστε, την έναρξη των δραστηριοτήτων για τα 90α γενέθλια. Ο μεγαλύτερος εν ζωή ποδοσφαιριστής του δικεφάλου, Βασίλης Σαμαράς, δίνει μαθήματα ζωής. Έντεκα στιγμές που άλλαξαν την ρότα του κλαμπ, μαζί με συλλεκτικές φωτογραφίες. Ο Κώστας Ιωσηφίδης των τεσσάρων τίτλων και μια άγνωστη ιστορία για το Κύπελλο Χριστουγέννων του ΠΑΟΚ, βγαλμένη από τα προπολεμικά χρόνια. Το ένθετο μπαίνει... απευθείας στο αρχείο, μιας και συμπεριλαμβάνει συγκεντρωτικά στατιστικά όλων των επίσημων αγώνων του ΠΑΟΚ με την υπογραφή του στατιστικολόγου Σταύρου Πετρακόπουλου.

Φυσικά, δεν λείπουν οι πολύ προσεγμένες και άκρως ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, δεμένες με καλλιτεχνικές φωτογραφίες (όλη η καλλιτεχνική προσέγγιση του περιοδικού είναι εξαιρετική). Ο Στέφανος Αθανασιάδης, Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο Έρικ Σάμπο, ο Χάρης Χαρίσης, αλλά και η επόμενη γενιά, που εκπροσωπείται στο Toumba Magazine από τον Μάριο Σιαμπάνη.

Ο αρχηγός Κώστας Βασιλειάδης παίρνει τη σκυτάλη για το μπάσκετ και η Άννα Πρέλεβιτς στο δικό της, αθλητικό trivial. Ο επίλογος μπαίνει από τον Κώστα Γιαννακίδη να κάθεται στη θέση του gaffer.

«Εγώ με κάθε σημείο του σώματός μου αισθάνομαι την Τούμπα. Αν μιλάμε για το γκρέμισμα, για την ολική κατάρρευση της Τούμπας, τότε δεν θα μιλάμε για μένα». Με τη σκέψη ότι για κάθε ΠΑΟΚτσή όλα είναι... Τούμπα, το νέο περιοδικό, υιοθετώντας ως όνομα το «σπίτι» του συλλόγου φιλοδοξεί να μεταφέρει την κουλτούρα και την επικοινωνία του συλλόγου στο σπίτι του κάθε αναγνώστη. Και βάζει τον πήχη πολύ ψηλά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα