Ψάχνεται και ο Παναθηναϊκός για Βιγιαφάνιες

Gazzetta team
Ψάχνεται και ο Παναθηναϊκός για Βιγιαφάνιες

bet365

Η εμφάνιση του Λούκας Βιγιαφάνιες στη Λεωφόρο, φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή και του Αντρέα Στραματσόνι και στον Παναθηναϊκό άρχισαν να ψάχνονται για την υπόθεση του Αργεντινού.

Σύμφωνα με το Goal, στο Τριφύλλι δεν έμειναν αδιάφοροι από τα όσα έκανε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός στον αγωνιστικό χώρο του Απόστολος Νικολαΐδης και πολύ περισσότερο ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ρωτούσε να μάθει λεπτομέρειες για τον παίκτη, για τον οποίο (όπως και για τους Ουαρντά, Κάπελ) αναφέρθηκε με καλά λόγια στη συνέντευξη Τύπου.

Έτσι, από την Τρίτη (5/1), οι «πράσινοι» φαίνεται πως άρχισαν να «ψάχνονται» περισσότερο για τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, ο οποίος είναι δανεικός από την Ιντεπεντιέντε μέχρι και το προσεχές καλοκαίρι.

Οι Αγρινιώτες έχουν δικαίωμα να τον αγοράσουν έως τις 31 Μαρτίου, αν καταβάλλουν στους Αργεντινούς την οψιόν ύψους 300 χιλιάδων ευρώ και στον Παναθηναϊκό ψάχνουν το πως θα μπορούσαν να τον κλείσουν για το καλοκαίρι, βρίσκοντας μια συμφέρουσα φόρμουλα για όλους τους εμπλεκόμενους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα